Fertility Coaching

Το Fertility Coaching είναι μία νέα προσέγγιση διαχείρισης της υπογονιμότητας που επιτρέπει στις γυναίκες και τα ζευγάρια να αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τις προκλήσεις που προκύπτουν στη διάρκεια της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ή όποιας άλλης θεραπείας στην προσπάθεια τους για ένα μωρό.

Επιπλέον, λόγω του ότι το Fertility Coaching βασίζεται πάνω στις αρχές του Health Coaching, οι coachees καταφέρνουν να βελτιώσουν πολλές παραμέτρους της υγείας τους, γεγονός που οδηγεί στην καλύτερη λειτουργία του αναπαραγωγικού τους συστήματος και στην ενίσχυση της γονιμότητας τους.

Πολλοί ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπείες υπογονιμότητας  συχνά αισθάνονται πως όλα γύρω τους καταρρέουν, αδυνατούν να εργαστούν σωστά, είναι απελπισμένοι επειδή όλα φαίνεται να είναι εκτός του ελέγχου τους, έχουν προβλήματα στον ύπνο, δεν τρέφονται σωστά και είναι πιο επιρρεπείς σε κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ.

Η υπογονιμότητα μπορεί να έχει αντίκτυπο σε πολλούς, αν όχι σε όλους τους τομείς της ζωής ενός ζευγαριού και η ίδια η ζωή ( ο τρόπος ζωής και η καθημερινότητα) μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα.

Ο στόχος μου στη διάρκεια του Fertility Coaching είναι να υποστηρίξω τον coachee μου με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται δυνατός και αισιόδοξος σε όλη τη διάρκεια των προσπαθειών του για τεκνοποίηση, είτε προσπαθεί να συλλάβει φυσιολογικά είτε με Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

Από συνεδρία σε συνεδρία, σας βοηθάω να θέσετε τις σωστές βάσεις για την καλύτερη υγεία και γονιμότητα σας και να εκμεταλλευτείτε τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά κάθε στάδιο, να είστε πιο ήρεμοι, οργανωτικοί και θετικοί σε κάθετι που κάνετε.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος Fertility Coaching συνήθως απαιτούνται 8 με 12 συνεδρίες.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Συνήθως διαρκεί 30 ή 45 λεπτά. Σε περιπτώσεις πιο εντατικής παρακολούθησης μπορεί να διαρκέσει 1 ώρα.

Που πραγματοποιούνται οι συνεδρίες;

Οι συνεδρίες Fertility Coaching πραγματοποιούνται στο γραφείο μου στον Πύργο Αθηνών, Μεσογείων 2-4 Αθήνα

Εάν πρόκειται για ασθενή από επαρχία ή εξωτερικό;

Στην περίπτωση αυτή τα ραντεβού γίνονται μέσω SKYPE (harroula.mathiopoulou) σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.