ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

Πλήρης έλεγχος

Γενομική Υπογονιμότητας
Υστεροσαλπιγγογραφία
Υστεροσκόπηση & Λαπαροσκόπηση
Ανοσολογία - Αιματολογία
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΑΡΙΩΝ

Ενίσχυση ποιότητας ωαρίων

Γενετική διερεύνηση
Διατροφογενωμική
Μεταβολομική
Επιλογή Κατάλληλου Πρωτοκόλλου
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΜΟΠΟΙΗΣΗ

Προηγμένες θεραπείες

IUI
IVF - ICSI
PGS/PGD
ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΩΑΡΙΩΝ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σπουδές στη Μοριακή Βιολογία, διπλωματική στη Γενετική στο Ινστιτούτο Παστέρ και εξειδίκευση και μετεκπαίδευση στις Προηγμένες Τεχνικές της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη, ίδρυσε τo Health and Fertility Institute με όραμα να προσφέρει κάθε προηγμένη τεχνολογία στους τομείς της Ιατρικής, Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Πάντα με στόχο τη βέλτιστη υγεία κάθε ατόμου, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η προσωπική φροντίδα και η εξατομίκευση στις θεραπείες είναι αυτά που κάνουν το Health and Fertility Institute μοναδικό. Ξεκινώντας κάποιο από τα πρόγραμματα μας ή τις θεραπείες μας μπορείτε να είστε σίγουροι πως έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες διεθνούς κύρους και αξιοπιστίας.
Σε συνεργασία με ειδικούς και επιστημονικά κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, ΗΠΑ, Αυστρία) με πολυετή εμπειρία ο καθένας στον τομέα του, έχετε πρόσβαση σε κάθε νέα τεχνολογία που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε γονείς ή να βελτιώσετε την Υγεία σας.
Η εξατομίκευση στη διάγνωση και τη θεραπευτική προσέγγιση είναι αυτό που μεγιστοποιεί τις πιθανότητες επιτυχίας, όποιος και αν είναι ο στόχος.

Χαρούλα Μαθιοπούλου Μπιλάλη BSc MMedSc 

Προετοιμάζοντας το σώμα για σύλληψη

Ξεκίνα να προετοιμάζεις το σώμα σου σωστά, τουλάχιστον τρεις μήνες πριν τις προσπάθειες σου για σύλληψη. Ξεκίνα σήμερα και δες αλλαγές στο σώμα σου και τη γονιμότητα σου.

Οδηγός Γονιμότητας 20 - 40

Σύγχρονη IVF

Παράγοντας Σπέρμα

Ανδρική Γονιμότητα στο Maximum

Σύγχρονες μέθοδοι διερεύνησης της ανδρικής υπογονιμότητας σε συνδυασμό με καινοτόμες θεραπείες εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη διαχείριση του ανδρικού παράγοντα για βέλτιστα αποτελέσματα αναπαραγωγής και σεξουαλικής υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί έχει τόση μεγάλη σημασία η προετοιμασία πριν από τη σύλληψη ( χωρίς ή με βοήθεια)

Γνωρίζω πολύ καλά πως πολλές και πολλοί από εσάς, που πραγματικά έχετε προσπαθήσει πολύ και μάλιστα πάνω και από τις δυνάμεις σας μερικές φορές, παρά την όποια προσπάθεια ή προγεννητική προετοιμασία σας με σωστή διατροφή, υγιεινό lifestyle κλπ κλπ πως δε θέλετε να ακούσετε ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ για το θέμα αυτό, αφού τελικά ότι και αν έχετε κάνει το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Μπορώ να πίνω καφέ όταν προσπαθώ να συλλάβω με εξωσωματική γονιμοποίηση;

Η χαμηλή έως μέτρια κατανάλωση καφέ από τις γυναίκες δεν μπορεί να αποβεί επιζήμια για την επιτυχία μίας θεραπείας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, σπερματέγχυσης ή εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF ή  ICSI) .

Διερεύνηση της γυναικείας υπογονιμότητας

Στα πλαίσια διερεύνησης της γυναικείας υπογονιμότητας, και ανάλογα με τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα της κάθε ασθενούς, συνήθως πραγματοποιούνται οι παρακάτω εξετάσεις.

Γηριατρική εγκυμοσύνη: Τί είναι και τι πρέπει να προσέξετε.

Έχετε αλήθεια ακούσει τον όρο«γηριατρική εγκυμοσύνη»; Και αν ναι, σίγουρα αυτό που θέλετε να γνωρίζετε είναι αν η ονομαζόμενη «γηριατρική εγκυμοσύνη» είναι πραγματικά επικίνδυνη. Είχα καιρό να ακούσω ή να χρησιμοποιήσω η ίδια αυτόν τον όρο, αλλά μου τον υπενθύμησε πρόσφατα μία ασθενής μου. Τι είναι όμως αυτός ο όρος που το άκουσμα του και […]

Μπορείς να “ταΐσεις” τον έμμηνο κύκλο σου για μέγιστη γονιμότητα, σεξουαλική διάθεση και σωματική ευεξία;

Μπορείς να “ταΐσεις” τον έμμηνο κύκλο σου για μέγιστη γονιμότητα, σεξουαλική διάθεση και σωματική ευεξία;  Εγώ λέω πως ναι και όσο νωρίτερα το κάνεις στα αναπαραγωγικά σου χρόνια, τόσο το καλύτερο. Ο έμμηνος κύκλος αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μίας γυναίκας σε όλα τα γόνιμα χρόνια της. Ο έμμηνος κύκλος δεν είναι απλά και […]

Aνωοθυλακιορρηξία: όταν το ωάριο παίρνει απουσία.

Οι γυναίκες που δυσκολεύονται να συλλάβουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας, είναι πολύ πιθανό να έχουν ανωοθυλακιορρηκτικούς κύκλους.

Πως επηρεάζει ο ύπνος τη γονιμότητα σας

Πόσες ώρες κοιμηθήκατε απόψε; Τις περισσότερες φορές η ερώτηση μου αυτή προς εσάς στα πλαίσια του ραντεβού μας, σας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. Μα γιατί ρωτάτε; Με ρωτάτε οι περισσότερες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ, μου λέτε οι πιο ενημερωμένες. Γιατί ναι, ο ύπνος  συνδέεται άμεσα με τη γονιμότητα και είναι πολύ σημαντικός εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε οικογένεια. Και […]

Σεξουαλικότητα του υπογόνιμου ζευγαριού

Το σεξ είναι ζωτικής σημασίας για την τεκνοποίηση, λίγα όμως είναι γνωστά για τη σεξουαλικότητα του υπογόνιμου ζευγαριού στη διάρκεια μίας θεραπείας IVF.

Τα 5 (νέα) πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τις πιθανὀτητες κύησης.

Αυτά είναι τα 5 «νἐα» πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε τη γονιμότητα σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες για σύλληψη και μία υγιή εγκυμοσύνη.

Δικαιούστε το καλύτερο στις θεραπείες γονιμότητας …

Ακολουθήστε και εσείς το Fertility iD πρόγραμμα για μία υγιή και ασφαλή εγκυμοσύνη.

Πλήρης καθοδήγηση γονιμότητας

Ο πλέον εξελιγμένος έλεγχος αναπαραγωγής

Ενίσχυση πιθανοτήτων σύλληψης

Κάθε γυναίκα, κάθε ζευγάρι έχει μια μοναδική δυνατότητα να κάνει ένα μωρό. Βρίσκοντας τη σωστή διάγνωση και εξατομικεύοντας τη φροντίδα των ασθενών σύμφωνα με τις ατομικές τους ανάγκες, βελτιστοποιείται η γονιμότητα και υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες για μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Κλείστε το ραντεβού σας!


 
 
 
 

Αντιμετωπίζετε προβλήματα γονιμότητας;

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας το πιο γόνιμο ταξίδι σας