Δωρεά Σπέρματος

Δωρεά Σπέρματος

Η δωρεά σπέρματος σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποτελεί τη μόνη μέθοδο για την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες που ο άνδρας είναι αζωοσπερμικός ή το σπέρμα κρίνεται ακατάλληλο για γονιμοποίηση,  η δωρεά σπέρματος μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτώσεις ζευγαριών του ίδιου φύλου ή γυναίκες χωρίς σύντροφο που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν.

Οι γυναίκες που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν σπέρμα δότη για σύλληψη, είναι απόλυτα λογικό να έχουν πολλές απορίες, οι οποίες αφορούν κυρίως τα ποσοστά εγκυμοσύνης, το κόστος της προσπάθειας αλλά, το κυριότερο, την υγεία του μελλοντικού παιδιού τους.

Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις εκείνες που η χρήση σπέρματος δότη δεν αποτελεί απαραίτητα την μόνη τους επιλογή.

Η σωστή ενημέρωση πριν από τη διαδικασία δωρεάς και η τελική επιλογή είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε γυναίκα και ζευγάρι που υποβάλλεται σε αυτή τη διαδικασία.

Εάν βρίσκεστε σε αυτή τη φάση και θέλετε να ενημερωθείτε σωστά και ολοκληρωμένα για τις επιλογές που έχετε σε σχέση με αυτή τη διαδικασία, κλείστε το ραντεβού σας μαζί μου τηλεφωνικά στο 210 7704393 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα.

Δεν πρόκειται απλά για ένα δείγμα σπέρματος – πρόκειται για το ½ της υγείας των απογόνων σας.

Πόση ώρα διαρκεί το ραντεβού;

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιστατικού από 1 μέχρι 1,5 ώρα.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνετε στη διαδικασία δωρεάς σπέρματος, θα χρειαστούν οι πιο πρόσφατες εξετάσεις σας. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει σπέρμα δότη στο παρελθόν χωρίς επιτυχία, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τις πιο πρόσφατες εξετάσεις σας καθώς και αναλυτικά δεδομένα της προσπάθειας σας και του δείγματος του δότη σπέρματος.

Από που προέρχονται τα δείγματα δότη;

Λόγω της συνεργασίας μας τόσο με τοπικές όσο και με διεθνείς τράπεζες σπέρματος παγκοσμίου κύρους, η προέλευση και επιλογή του σπέρματος πραγματοποιείται αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες εξατομικευμένα.

Στείλτε μου την απορία σας ή κλείστε το ραντεβού σας.