Καρότα με σπαράγγια, σκόρδο και κόλιανδρο
Συνταγή υψηλής διατροφικής αξίας που θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των ωαρίων και του σπέρματος. Σερβίρετε το με καθαρή πρωτεΐνη (κοτόπουλο, ψάρι) για έξτρα πόντους γονιμότητας.
[tabs]
[tab title=”Συστατικά:”]• 6 μεγάλα καρότα
• 2 σκελίδες σκόρδο
• ½ μπουκέτο φρέσκο κόλιανδρο
• ¼ κ.γ. αλάτι
• ¼ κ.γ. πιπέρι
• 3 σπαράγγια
[/tab]
[/tabs]
[list style=”check”]
[li]Εκτέλεση:[/li]
[/list]Κόβετε τα καρότα , τα σπαραγγια και το σκόρδο σε κομμάτια. Τα ρίχνετε στο τηγάνι μαζί με τα ψιλοκομμένα φύλλα του κόλιανδρου και προσθέτετε ½ φλ. νερό . Βράζουν για 5 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ελέγχετε πάντα αν χρειάζεται να προσθέσετε νερό. Βράζετε για ακόμα 3 λεπτά και σουρώνετε αν χρειάζεται. Σερβίρετε.